fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

VÁLOGATÓ ASZTAL

Típusok:

PV 10HL / PV 20HL / PV 26HL

Válogató asztal leírása

VÁLOGATÓ ASZTAL

A minőségi borkészítés feltételei közé tartozik a kézi szüret és a válogató asztalon történő válogatás. Itt kiszortirozzák a sérült, beteg szőlőszemeket, az éretlen fürtöket és más nem kívánt elemeket (az aszúborok készítésénél elengedhetetlen művelet az aszúsodott bogyók válogatása).

♦ AISI 304-es rozsdamentes acélból készült

♦ Frekvenciaváltóval szabályozott fordulatszám

♦ Cserélhető, különböző lyukméretekkel rendelkező rácsok

♦ Manuális-pneumatikus vagy elektromos garatfordító

♦ Fogadótartály

♦ Forgó kerekek

VÁLOGATÓ ASZTAL TÍPUSOK

Rezgő vagy gumi futószalagos

ASZTALMÉRETEK:

SZALAGOS: 

hosszúság (mm) — 3.000 / 4.000 / 6.000  

szélesség (mm) — 600 / 800 / 1.000

REZGŐ:

hosszúság (mm) — 3.000

szélesség (mm) — 800

MARZOLA borászati gepek gyártója

Egyéb berendezés

Háromféle prést kínálunk: Kosárprések (az erjesztett szőlő préselésének hagyományos elvei szerint tervezve, hogy kiváló minőségű borokat kapjanak), Pneumatikus prések (különféle méretek és modellek), és Progresszív folyamatos csigás prések léelválasztóval.

Változatos borászati gépeket kínálunk, amely lefedi a szőlő préselés előtti fogadásának teljes folyamatát (billenő platformok kirakodáshoz, fogadógaratok, bogyózók, zúzók, spirális borszivattyúk és komplett szőlő válogató gépsor).

Válogató rendszert kínálunk a kézi szüretből történő szőlőválogatáshoz (adagológarat, válogatóasztal, szállítószalag, bogyózó-zúzógépek, vezérlőpult).