fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

SZŐLŐFELDOLGOZÓ GÉPEK

MARZOLA borászati gepek gyártója

A Marzola a borászati folyamatok gépesítésének élvonalában tevékenykedik

A Marzola 1851 óta foglalkozik borászati berendezések tervezésével, gyártásával és karbantartásával. Az elmúlt több mint 160 évben a Marzola a világ legjobb borászatainak technológiai fejlesztésében és újítási munkáiban játszott szerepet. A vállalat a La Rioja tartományhoz tartozó Navarreteben, Spanyolország legnagyobb és legjobb bortermelő vidékén helyezkedik el.

A Marzola munkásságát a szakértelem, illetve a maximális termelékenységre és hatékonyságra való törekvés fémjelzi. Lankadatlanul és szorosan együttműködve a legigényesebb ügyfelek szolgálatában.

A termékek és szolgáltatások egyedi igényekhez igazításában szerzett tapasztalatának és szakértelmének, valamint az elkötelezettségének köszönhetően a Marzola a teljes borkészítési folyamatot lefedve, a berendezések és rendszerek teljes tartományát szerepelteti kínálatában: kimagaslóan innovatív és hatékony berendezésektől kezdve akár kulcsrakész műszaki projektek megvalósítását is biztosítja.  Így a Marzola név említése a szilárdság, a megbízhatóság, a kutatás és a technológiai fejlődés fogalmát vonja magával.

PV20 kosárprés egy darabból álló, rozsdamentes acél kosárral, emelőrendszerrel és 400 mm-es tálcával

A Marzola hisz benne, hogy fontos az ügyfeleinek pontosan azt nyújtania, amire szükségük van. Ez talán elcsépeltnek tűnik, de amit a Marzola tesz, az pontosan ezt a célt szolgálja. Nyilvánvaló, hogy a hagyományos termékskálájában megtalálhatók a szőlő befogadásához és préseléséhez kacsolódó termékek, ami azonban a Marzola-t ténylegesen megkülönbözteti a többi vállalattól, az a hagyományos berendezések testre szabásához és átalakításához, valamint az egyedi fejlesztések kialakításához kapcsolódó megoldások rendelkezésre állása.

 

szőlőfeldolgozás, borászati gépek, zúzó-bogyózó, szőlő zúzó-bogyózó, bogyózás, szőlőzúzás, szőlőfeldolgozó gépek, marzola borászati gépek,csigaszivattyú

Igényekre szabott megoldások

A saját technikai, mechanikai és elektronikai részlegeivel ellátva, valamint a legkülönbözőbb munkák elvégzéséhez igazított eszközeivel a Biele Csoport (az ipari folyamatok automatizálásának európai éllovasaként nyilvántartott csoport) tagjaként a Marzola széles körű jövőképpel rendelkezik, és különféle ágazati projektekben tevékenykedik, melyek eredményeként más vállalatokhoz képest jóval több olyan eszközt tudhat magáénak, amelyekkel kialakíthatja a legjobb megoldásokat, és egyedi igényekhez igazíthatja az évek során felhalmozott szakismereteit. Az ágazatban szerzett több mint másfél évszázados tapasztalatai alapján kialakított tudáson túlmenően a Marzola rendelkezik azokkal a csúcstechnológiára alapozott eszközökkel és megoldásokkal is, amelyek lehetőséget adnak bármely  projekt testre szabásához.

A teljes borkészítési folyamatot lefedő Marzola berendezések és rendszerek teljes skáláját kínáljuk.

A Marzola fő erényét a technikai kapacitása és a személyi állományának tehetsége testesíti meg. Vállalatunk dolgozói jelentős tapasztalatokkal rendelkező, és új lehetőségek, illetve eddig ismeretlen látómezők megjelenítésére képes szakemberek. A munkájukhoz kapcsolódó szenvedélyességen és a projektekbe fektetett energiáikon keresztül összeforrva munkatársaink az ötleteikkel és a tovább fejlesztésre irányuló elképzeléseikkel folyamatosan hozzájárulnak ahhoz, hogy a létrejött megoldások a legmagasabb színvonal mentén valósulhassanak meg.

 

PV20 kosárprés egy darabból álló, rozsdamentes acél kosárral, emelőrendszerrel és 400 mm-es tálcával
A Marzola a borászati gépek tervezésére, gyártására és karbantartására specializálódott

Talált valami érdekeset?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és töltse ki az űrlapot. Rövidesen keresni fogjuk Önt.