fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

PALACKOZÓ GÉPEK

Palackozó gépek - BORMANUS Logója

Kiemelkedő palackozó gépek

A  BORMANUS különféle borok és egyéb folyadékok palackozására szolgáló gépek gyártója, amely három alapvető tényezőn alapul: kutatás, tapasztalat és technológia.

Egyesítették az erőiket: egyrészt jelen van a konstruktivitás képesség és a rozsdamentes acél megmunkálásának világában szerzett harmincéves tapasztalat, másrészről pedig olyan mérnök- és tervezőcsapat munkájáról van szó, melynek tudása  eredményeként a legjobb technológiák születnek a folyadékok megfelelő csomagolására.

Ennek az eredménye pedig egy kiváló termék, a palackozó gép, amelye megbízható és széles körben alkalmazkodik a termelési igények sokaságához.

Üdítőipari gépek, Üdítőipari berendezés, Üdítőital gyártás, Üdítőitalok

Innovatív palackozási megoldások:
Habzó vagy csendes italok, palackok vagy dobozok

KERBAT Group Kft. büszkén mutatja be a BORMANUS palackozó gépeket: a gravimetrikus termékcsaládot «G — Line» néven, amely a csendes italok töltésére alkalmas, valamint az izobár termékcsaládot «I — Line»néven, amely a habzó termékek palackozásához felel meg.

A BORMANUS «L — Line» néven egy speciális izobár tötőgép-vonallal is rendelkezik, amely a dobozos italok feltöltésére szolgál. 

A BORMANUS gépek különböző kapacitású és formájú edények feltöltésére képesek valamint az inverteres technológiának köszönhetően alkalmazkodnak az egyes gyártósorok sebességre vonatkozó követelményeihez. 

A lehetőségek sora magasabb szintet és testreszabást eredményez, melynek célja többek közt az is, hogy minden gép megbízható legyen magas termelési arány mellett is.

Gravimetrikus palackozó gépek csendes italok töltéséhez.

Önkiegyenlítő izobár palackozó gépek pezsgő italokhoz.

Izobár töltőgépek habzó és csendes dobozos italokhoz.

Teljes körű vezérlés

A mosástól kezdve a palackzárásig, a teljes sorozat egy könnyen kezelhető érintőképernyőn keresztül irányítható és a gépet az adott gyártási igényekhez igazítja.

BORMANUS PLC - Teljes körű vezérlés
Soros palackmosó egység védőkorláttal

Mindig Ön mellett

A távsegítségnek köszönhetően a gyártó biztosítja, hogy a segítség mindig kéznél legyen, hogy a szükséges gyártási igényeknek megfelelően legyenek beállítva a paraméterek.

A különbség a részletekben rejlik

Annak ellenére, hogy a megbízhatóság a berendezés előnyei közé tartozik, a gyártó az apró részletekbe is sok munkát fektetett. Az összes elemet úgy tervezték meg, hogy a formátumváltoztatásokat és beállításokat praktikussá és intuitívvá tegyék. A Bormanus mérnökei semmit sem bíztak a véletlenre: a gép szinte gyógyszerészeti szintet elérő higiéniai fokozatától kezdve, addig az egyszerű, de mégis funkcionális rendszerig terjedően, amely a palackban lévő folyadékszint beállítására szolgál. 

BORMANUS Palackozó Gép töltési folyamat
BORMANUS Gyártó Logó

Elegáns kivitelezés és funkcionalitás

Végül a Bormanus az esztétikára és a külső formatervezésre összpontosított, az olasz stílus és hangulat hozzáadásával. Az üveg kiterjedt használata vizuálisan könnyebbé tette a szerkezetet, és lehetővé teszi a folyamat mindenkori ellenőrzését, még távolról is. A biztonság fokozása érdekében kettős üvegezést használnak csakúgy, mint ahogy azt az üvegiparban végzik a gépjárműipari szektor számára.

A gyártó széles körben használta az acélt, nemcsak azért, mert az masszív és esztétikus, hanem azért is, mert nem korrodál az idő haladtával, valamint megfelel az élelmiszeripari előírásoknak.

Megállíthatatlan alkalmazkodóképesség

Soros palackmosó védőkorláttal

Soros palackmosó egység védőkorláttal

Kétrétegű védőüveg

BORMANUS palackozó gépek kétrétegű védőüveggel rendelkeznek

Gyógyszerészeti fokozatú higiéniai szabvány

BORMANUS_Higiéniai_Szabvány

Automatikus szintszabályozás palackban

Automatikus szintszabályozás palackban

Pontosan úgy, ahogy szüksége van rá.

А testreszabási lehetőségek sora végtelen, amely a folyadék és a kupak típusától kezdve a mennyiségig és a gyártási sebességig terjednek. Amennyiben érdeklődik a BORMANUS töltőgépek iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és töltse ki az űrlapot. Hamarosan keresni fogjuk Önt.