fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.
Palackozó gépek - BORMANUS Logója

Mit érdemes tudni a Bormanusról?

Bormanus Palackozó gépek

A Bormanus mottója:
Kompromisszumok nélküli minőség.

Bormanus Robot a szelepek tisztításához - a berendezések helyszínen történő tisztítása (CIP)
Palackozó gépek - Ultra tiszta palackozás (Ultra Clean)

Az SVS Sandri s.r.l. egy Olaszországban bejegyzett és olasz székhellyel rendelkező családi vállalkozás. A vállalat több mint 30 éve foglalkozik alkatrészek gyártásával az élelmiszer- és italipar számára.
A Bormanus töltőgépek, mint különálló részleg a 2018-as évben indult. A töltőiparban a több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, illetve magasan képzett mérnökökből álló csapatával együtt a Bormanus kimagasló hangsúlyt fektet a töltőrendszerek innovációjára és fejlesztésére.

Mérnöki szakértelem

A Bormanus mérnökei semmit sem bíztak a véletlenre: a gép szinte gyógyszerészeti szintet elérő higiéniai fokozatától kezdve, addig az egyszerű, de mégis funkcionális rendszerig terjedően, amely a palackban lévő folyadékszint beállítására szolgál.
A Bormanus divízió 3 különböző töltőgépet tervez és gyárt: gravimetrikus, izobár és speciális töltőgépek dobozos kiszerelésű italok töltésére.