fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

KOSÁRPRÉS

Modellek:

PV 10HL / PV 20HL / PV 26HL

Opcíonális

Kosárprés leírása

Ezeket a kosárpréseket az erjesztett szőlőhöz kapcsolódó alapvető préselési hagyományok alapján alakították ki, hogy prémium minőségű borokat lehessen készíteni. Mindehhez a szőlő kifinomult kezelésének alapelveit alkalmazzák, hogy ne alakuljanak ki fűszerű ízeket előidéző, nem kívánt törések.

A lékinyerést az idő, a nyomás és a préselési sebesség teljes körű ellenőrzése mellett végzik, hogy egyenletes áramlás érvényesüljön a közegben, ne alakuljon ki oxidálódás, és tiszta, szűrt borokat lehessen készíteni.

Mindezeket a jellemzőket nemzetközileg elismert borászatokban készített elemző tanulmányok és érzékszervi vizsgálatok segítségével hasonlították össze.

Műszaki jellemzők

♦ 3 változóra épülő intelligens program: idő, nyomás és sebesség, melyek mindegyike az adott préselési igényekhez igazítható.

♦ Két oszlophoz csatlakozó alap és felső befogó.

♦ Könnyen tisztítható, rozsdamentes acél préslemez.

♦ Speciális, kettős működésű hidraulikus henger végzi a préselést, hogy minimális préselési sebességekkel lehessen dolgozni, és el lehessen kerülni a mustzsebek kialakulását a préselt közegben.

♦ Fa vagy rozsdamentes acél kosár (vevői igények szerint)

Megfelelő kapacitású tálca a must kifröccsenése és túlfolyása ellen; NW50 fecskefarkkötéssel.

Érintőképernyős vezérlőpanel

I. opció : Kiegészítő kosáremelő rendszer (csak az egydarabos Inox kosárhoz).

II. opció : Kerékrendszer.

MARZOLA borászati gepek gyártója

Egyéb berendezés

Háromféle prést kínálunk: Kosárprések (az erjesztett szőlő préselésének hagyományos elvei szerint tervezve, hogy kiváló minőségű borokat kapjanak), Pneumatikus prések (különféle méretek és modellek), és Progresszív folyamatos csigás prések léelválasztóval. 

Válogató rendszert kínálunk a kézi szüretből történő szőlőválogatáshoz (adagológarat, válogatóasztal, szállítószalag, bogyózó-zúzógépek, vezérlőpult).

Változatos borászati gépeket kínálunk, amely lefedi a szőlő préselés előtti fogadásának teljes folyamatát (billenő platformok kirakodáshoz, fogadógaratok, bogyózók, zúzók, spirális borszivattyúk és komplett szőlő válogató gépsor).