fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

Gépkínálatunk

Minden ipari termék szakemberek számára
Gépkínálunk-italipari gépek és berendezések, Megbízható Berendezés, Biztonságos Gyártás

Bemutatjuk a MARZOLA gyártó partnerünket. Ismerje meg Spanyolországból származó a minőségi szőlőfeldolgozó gépeket

Sőlőfeldolgozó gépek

Igényekre szabott MEGOLDÁSOK

A Marzola berendezések és rendszerek teljes skáláját kínálja a borkészítés minden folyamatához, a leginnovatívabb és legtermelékenyebb gépek szállításától a kulcsrakész mérnöki projektekig és a borászati üzemek komplex tervezéséig. Fedezze fel háromféle spanyol minőségű prést: Kosárpréseket (az erjesztett szőlő préselésének hagyományos elvei szerint tervezve, hogy kiváló minőségű borokat kapjanak), Pneumatikus préseket (különféle méretek és modellek, amelyek alkalmazkodnak a pincészet speciális igényeihez), Progresszív ürítésű préseket szikkasztóval  (a legjobb teljesítmény, minőség és ár arány). Változatos borászati berendezéseket is kínálunk, amelyek lefedik a szőlő préselés előtti fogadásának teljes folyamatát (billentő platformok, fogadó garatok, bogyózók, zúzók, spirális szivattyúk és komplett válogatósorok).

Mély meggyőződésünk, hogy a hosszútávú stabilitás és cégünk egységessége egyenes arányban van az általunk kínált termékek és technológiai folyamatok minőségével.

Megbízható berendezés

Megbízható partnerre van szükség a legelső tanácsadástól, a vásárláson és beszerelésen át az üzembehelyezésig. Egy olyan partnerre, akire mindig számíthat. Tudjuk, hogy mennyire fontos kellő figyelmet fordítani a borászatban a különféle részletekre. Ennek köszönhetően alapos és összetett megközelítéssel válogatjuk a megfelelő berendezéseket. Minden berendezés magas minőségben kerül kivitelezésre különös figyelmet fordítva a részletekre. Gondosan válogatott alkatrészekből, anyagokból, elemekből tevődik össze a legújabb technológiák és innovációs mérnöki megoldások alkalmazásával. A konkrét igényektől függően a berendezés speciális funkciókkal és kiegészítő opciókkal rendelkezik, melyek beállítása a megrendelő egyéni paraméterei alapján is lehetséges. Berendezések munkafolyamatainak automatizálása, vezérlése.

Biztonságos gyártás

A berendezésre és a technológiára vonatkozó megoldások biztonsága fontos részei az italipari berendezések műszaki tervezésének. A legkisebb apróságok is fontosak az italok gyártásának minden szakaszában, és ezeket figyelembe kell venni a gépek tervezésénél különösen az élelmiszeriparban. A gyártóink által használt speciális szabványoknak és normáknak köszönhetően a legmagasabb minőségű és legjobb biztonsági paraméterekkel rendelkező gépeket kínálhatjuk megrendelőink számára, íly módon garantálva az optimális hatékonyságot. Ez a fajta megközelítés az alapja a megbízható berendezések kifejlesztésének. Partnereinknél mindez sokéves tapasztalattal és széleskörű mérnöki- és műszaki gyakorlattal párosul. Minden termék fejlesztésére, kidolgozására és gyártására kizárólag Olaszországban kerül sor.

1 év garancia

A garancia a szállítási dátumtól számított 12 hónapig tart — ami kiterjed , a hibás alkatrészekre és a szerkezeti hibákra. A jótállás nem vonatkozik az elektromos és a fogyó alkatrészekre, amelyek kopásnak vannak kitéve, valamint a kezelő tapasztalatlansága / vagy gondatlansága által okozott károk sem.  

Palackozó gépek

Megállíthatatlan alkalmazkodóképesség
A Bormanus palackozó gépeket a gyártók töltési igényeinek kielégítésére hozták létre: a csendestől a pezsgő italokig, a különböző formájú és méretű üvegpalackoktól a fémdobozokig, a dugóktól a koronakupakokig.
Példátlan megbízhatóság
A lehetőségek széles választékának és az átfogó vezérlőszoftvernek köszönhetően tökéletes gépekként üzemelnek. Az inverteres technológia révén a Bormanus összhangban van a szalag többi részének sebességével, garantálva a csúcsteljesítményt és a megbízhatóságot még a magas gyártási arány mellett is.

Szűrőrendszerek

Bared S.r.l. - szűréstechnológia szakértője

A Bared egy olyan gyártó vállalat, amely nagyon ügyel az ügyfelek elégedettségére. Tudni szeretnének az ügyfelek igényeit és követelményeit, a berendezések várható kapacitását és teljesítményét, mielőtt bármilyen megrendelést a gyártásba leadnának. A Bared minden nap új tapasztalatokkal gazdagszik, amelyeket átültet a szűrőrendszerek gyártási folyamatába. A borászatok és az ügyfelek mindennapjaiban is részt vesz, hiszen a helyi bérleti szolgáltatások a Bared egyik üzletága.Tehát ők gyártják a berendezéseket, és látják a termelésüket a használat során, így tisztában vannak az ügyfelek összes problémájával, amelyeket Bared gépekkel oldjanak meg.

további információra van szüksége?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki az érdeklődési űrlapot és rövidesen keresni fogjuk Önt.
Megbízható Berendezés, Biztonságos Gyártás - Boldog sörkészítő mesterek