fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

Borszivattyúk

Revello Giovanni s.n.c. a családi vállalkozás a Santo Stefano Belbo nevű olasz faluban található, amelyet a Moscato-szőlőskertekkel borított dombok vesznek körül, ahol mindenkinek az élete a szőlőültetvények, a bor és a szőlőtermelők munkájá körül forog. A cég 1970 óta borászati szivattyúk gyártásával foglalkozik.

A vállalkozást a rendkívül leleményes Giovanni Revello alapította, aki a szőlészetben végzett napi fáradságos munkájából származó tapasztalatainak köszönhetően a szivattyú legfunkcionálisabb jellemzőit tudta kifejleszteni, és családi vállalkozását kezdte meg, miután tesztelte a prototípust a pincészetében. Ugyanezzel az elhivatottsággal és szenvedéllyel, ma a Revello tanácsadást és ajánlatokat is nyújt olyan anyagokhoz, amelyek képesek kielégíteni a borászati igények széles skáláját.

Borszivattyúk

Hogyan lehet a bort minél kíméletesebben továbbítani? A válasz — a perisztaltikus szivattyú segítségével.
A perisztaltikai csőnek vagy csatornának progresszív összehúzódása és ellazulásának, a létrejövő hullámszerű mozgás előre továbbítja a cső tartalmát. Ezt egy perisztaltikus szivattyú úgy éri el, hogy rotort használ egy félkör alakú, rugalmas csőhúrka belsejében a cső megszorításához. A rotor forgása közben a «bilincs» a hurok mentén mozog, és a szivattyún keresztül a folyadékot kiszorítja. Mivel a folyadékot a cső összehúzódása kiszorítja, nem kön létre nyírás vagy kavitáció.
A boriparban a perisztaltikus szivattyúk elengedhetetlenek minden borászat működésében. Mivel a szivattyú mechanikus részei soha nem érintik a mustot / bort / cefret/borseprőt, a perisztaltikus szivattyúk ellenállnak a csiszolóanyagoknak, mint például a bentonit: ez nyilvánvaló előnye más típusú szivattyúkkal szemben. A rugalmas járókerék-szivattyúktól eltérően szárazon is működhetnek, és óránként akár 250 HL kapacitást is kínálnak.
A boriparon kívül a perisztaltikus szivattyúkát rendkívül kényes folyadékok, például vér, viszkózus vagy koptató folyadékok továbbítására használják, amelyek károsíthatják a legtöbb más szivattyút. Ez a perisztaltikus szivattyú számos előnyének egyike. Alternatív megoldásként a perisztaltikus szivattyú használható az élelmiszeriparban olajok, ecetek, italok, gyümölcslevek, tej szivattyúzására, valamint a vegyiparban, a textiliparban és a gyógyszeriparban is.
A G.Revello különböző áramlási sebességgel rendelkező szivattyúinak, és azok tartozékainak széles választékát gyártja, a szivattyúk kis karbantartást igényelnek, és tökéletesen fertőtlenítettek.

Minden termék és alkatrész teljes egészében OLASZORSZÁGBAN KÉSZÜL.

PERISZTALTIKUS SZIVATTYÚK

DUGATTYÚS ELECTROMOS SZIVATTYÚK

KIEGÉSZÍŐK:
BAG-IN-BOX TÖLTŐGÉP