fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

BOGYÓZÓ

Modellek:

D 6 / D 12 / D 25 / D 60 / D 90 / D 120 / D 150

Bogyózó leírása

A BOGYÓZÓ JELLEMZŐI 

Minden részében AISI 304-es rozsdamentes acélból készült 

Garattal ellátott bogyózó: Az adagolás csigával (F) vagy közvetlen adagolással történik (G). 

A szőlő kíméletes kezeléséhez a bogyózó csigavonalban elhelyezett gumilapokkal rendelkezik (modelltől függően). 

A szőlőelkülönítő tartály lyukai mélyebbek, kiöblösödőek és kerekebbek, így a szőlőszemek a lyukakon áthaladva a tartályból való távozáskor nem törnek össze és nem repednek meg. Ezzel a megoldással a bogyózó puhábban és hatékonyabban kezeli a szőlőt. Szőlőfajtáktól függően különböző lyukméretű bogyózók választhatók. 

A burkolat egyszerű eltávolítása után a bogyózó tengelye és hengere teljesen szétszerelhető, hogy könnyedén és hatékonyan meg lehessen tisztítani a szőlővel érintkező felületeket, illetve a karbantartási munkák során könnyen hozzáférhetők és gyorsan cserélhetők legyenek az alkatrészek. 

Az adagológarat, a bogyózó tengely és a henger működésének sebessége a vevő igényeinek megfelelően beállítható.

Az anyag továbbítását a jobb terheléselosztás érdekében hosszanti irányban bordázott, végtelenített futószalag biztosítja. A futószalag a mozgása közben jelentkező ütéseket is csillapítja (a D 90, D 120 és D 150 modellen). 

Beépített tisztítórendszer.

Beépített adagológarat.

MARZOLA borászati gepek gyártója

Egyéb berendezés

Háromféle prést kínálunk: Kosárprések (az erjesztett szőlő préselésének hagyományos elvei szerint tervezve, hogy kiváló minőségű borokat kapjanak), Pneumatikus prések (különféle méretek és modellek), és Progresszív folyamatos csigás prések léelválasztóval.

Változatos borászati gépeket kínálunk, amely lefedi a szőlő préselés előtti fogadásának teljes folyamatát (billenő platformok kirakodáshoz, fogadógaratok, bogyózók, zúzók, spirális borszivattyúk és komplett szőlő válogató gépsor).

Válogató rendszert kínálunk a kézi szüretből történő szőlőválogatáshoz (adagológarat, válogatóasztal, szállítószalag, bogyózó-zúzógépek, vezérlőpult).