fbpx
KERBAT Group Kft. - Megbízható palackozó gépek, szűrőrendszerek és egyéb berendezések magyarországi borászok, sörkészítők és italgyártók számára.

BAG-IN-BOX TÖLTŐGÉP

Bag-in-Box félautomata töltőgép – 2-20 liter térfogatú zsákok töltésére alkalmas. Tölti a folyékony és félsűrű élelmiszeripari termékeket (pl. bor és olaj legfeljebb 300 cPs viszkozitásig). A forrón töltés 50 ° C hőmérsékleten, 50 L / perc adagolású szivattyúval. Az adagolás elektronikus literszámlálóval történik. Bármilyen típusú szabványos csap használható, például: Vtop, Press-Top és Flex-Top. A hibás zsák ellenőrzése vákuum érzékelővel törtenik. 

Folyamat:

  • Zsák manuális elhelyezése a villába (zsák tartó elem). 
  • A töltőgép az oldalán lévő kar meghúzásával kiveszi a csapot a zsakból, és behelyezi a töltőcsövet. A Start gomb megnyomásával a vákuum létrejön a zsákban, majd megtörténik a töltés és a nitrogén hozzáadása.
  • Mikor a töltés befejeződött, a kar ismételt meghúzásával a gép visszahelyezi a csapot, majd behelyezi a kupakot a zsákba.
  • Már csak kézzel húzzuk ki a zsákot, hogy becsúsztassa a dobozba. 

Leírás:

A töltőgép állítható, ferde sima felülettel rendelkezik, amely elősegíti a zsák ereszkedését az állítható magasságú felületen elhelyezett dobozba. A gép kezelőpanellel van ellátva, amellyel a töltési térfogat, a vákuumidő, a nitrogénidő és a gép tisztítása kezelhető. A PLC elmenti a megteljesített formátumokat, és a munkafolyamat végén statisztikákat szolgáltat az elvégzett munkáról. A gépet CIP mosásra és forró vízzel történő sterilizálásra tervezték. A gépváz rozsdamentes acélból készül, és négy görgő kereke támasztja alá, amelyek közül kettő fékkel van felszerelve. A felhasznált anyagok alkalmasak kémiai mosásra.

MŰSZAKI ADATOK:

Szivattyú teljesítmény – 1,5 kW
Feszültség – 220V 1 fázisú 50 Hz
Légnyomás – 6 bar
Nitrogén nyomás – 0,5 bar
Súly – 77 kg
Méretek cm. – 60 x 90 x 1600

Opcíonális

Egyéb gépek és berendezések

Szűrőrendszerek

Tekintse meg a Bared által gyártott szűrőrendszereket, és egyéb berendezéseket.

Palackozó gépek

Tekintse meg a Bormanus által gyártott palackozó gépeket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

Borszivattyúk

Tekintse meg a Revello által gyártott borászati szivattyúkat és bag-in-box töltőgépeket.